Traduceri Medicale București – traduceri analize medicale autorizate

Biroul nostru de traduceri se ocupă cu o deosebită atenție de traduceri analize medicale. Știm cât de importantă este acuratețea traducerii, așa că lucrăm la aceste traduceri cu medici sau revizuim traduceri medicale București cu un traducător autorizat care este și asistent medical sau medic. Această alegere a noastră de a lucra cu traducători specializați la tipul de traduceri analize medicale de datorează importanței pe care o acordăm rezultatului final. Acordăm o atenție deosebită detaliilor și acurateței traducerii, știind că traducerea unui document medical vine la pachet cu un nivel ridicat de responsabilitate.

PESTE 7 ANI EXPERIENȚĂ

280+ TRADUCĂTORI AUTORIZAȚI

PROMPȚI ȘI ÎN WEEKEND

LIVRARE ORIUNDE ÎN LUME

Traduceri Medicale Bucuresti – traduceri analize medicale autorizate

Pentru traduceri medicale autorizate, traducătorul trebuie să poată interpreta abrevierile medicale în funcție de contextul clinic, să cunoască modul de abreviere folosit de către medicii din sistemul medical, trebuie să poată depista posibilele greșeli de redactare care pot schimba sensul rezultatului medical cu consecințe grave asupra pacientului. Evităm astfel de situații prin colaborarea exclusiv cu traducători experimentați și profesioniști, așa că ne puteți încredința cu inima împăcată traducerea documentelor dumneavoastră medicale. De asemenea, analizele medicale pot fi uneori scrise de mână de către medici, ceea ce face ca descifrarea lor să fie aproape imposibilă de ochiul neprofesionist. Project managerul dedicat proiectului dumneavoastră va urmări toți pașii pe care documentul dumneavoastră medical îl va urma pentru a obține un rezultat impecabil și vă va ține la curent cu toate etapele parcurse.

OFERTE PERSONALIZATE AFERENTE VOLUMULUI

TRADUCERI AUTORIZATE
ÎN 37 DE LIMBI

SEDIU ULTRA-CENTRAL BUCUREȘTI

PROGRAM LUNI - DUMINICĂ
24/7

Traduceri Medicale Bucuresti – traduceri analize medicale autorizate

Traduceri medicale autorizate sau legalizate efectuate de biroul nostru sunt un important segment pe care îl tratăm cu deosebită atenție și maxim profesionalism. Traduceri medicale preț negociabil în funcție de criterii pe care le discutăm la fiecare proiect în parte. Combinațiile lingvistice pentru traduceri medicale București acoperă o gamă largă de opțiuni: engleză-română, română-engleză, germană-română, română-germană, maghiară-română, română-maghiară, spaniolă-română, română-spaniolă, italiană-română, română-italiană, franceză-română, română-franceză, turcă-română, română-turcă, rusă-română, română-rusă, arabă-română, română-arabă, ebraică-română, română-ebraică, olandeză-română, română-olandeză, norvegiană-română, română-norvegiană, greacă-română, română-greacă.

Un partener devenit prieten – Alina Pogan

Vrei o ofertă personalizată pentru nevoile tale?
WhatsApp