Ofertă Personalizată – estimare rapidă prețuri traduceri (preț legalizare acte)

 

Sunt de acord ca datele transmise prin intermediul acestui formular de contact să fie folosite conform politicii de confidențialitate traduceri21.eu

PESTE 7 ANI EXPERIENȚĂ

280+ TRADUCĂTORI AUTORIZAȚI

PROMPȚI ȘI ÎN WEEKEND

LIVRARE ORIUNDE ÎN LUME

Serviciile pe care le oferim sunt gândite astfel încât colaboratorii noștri să fie motivați să lucreze pentru noi pe termen lung cu dedicare și cu toate aptitudinile necesare pentru a finaliza un proiect impecabil, astfel încât dumneavoastră, clientul, să reveniți de câte ori aveți nevoie de serviciile noastre. În plus, sunt servicii care au un preț pe care piața este capabilă să îl plătească.

 

Firma noastră vă invită să cereți o cotație de preț pentru a vă convinge de prețurile noastre foarte bune, în special prețuri traduceri și preț legalizare acte. În funcție de necesități, vă putem oferi cele mai bune variante posibile. Vă invităm să ne scrieți la detalii cât mai multe informații pentru proiectul dumneavoastră, în special deadline-ul pe care îl impuneți, precum și detalii legate de nivelul de verificare pe care trebuie să-l alocăm proiectului.

Oferta Personalizata - estimare rapida preturi traduceri - pret legalizare acte

În funcție de proiect, alocăm mai mulți traducători pentru revizuiri, pentru că tratăm diferit, de exemplu, actele oficiale față de traduceri pentru social media, unde nu este necesar ca mai mulți traducători să fie implicați pentru revizuiri ulterioare – decât la cererea dumneavoastră expresă. După cererea dumneavoastră de cotație, fie că este vorba de prețuri traduceri sau alte servicii cum sunt autorizările sau preț legalizare acte, un manager de proiect dedicat va reveni cu informațiile cerute în cel mai scurt timp posibil sau vă vom contacta pentru a ne oferi mai multe detalii dacă sunt necesare.

 

Fiecare proiect al dumneavoastră este tratat cu maximă seriozitate. Experiența noastră de ani de zile pe piață ne recomandă, deoarece viteza de rezolvare a unui proiect este maximă datorită managerului de proiect care știe în orice moment cine este cel mai potrivit traducător pentru un proiect și care este disponibil, comunică încontinuu cu clientul, știe exact ce pași urmează să fie îndepliniți și vă răspunde la orice întrebare. De asemenea, aptitudinile colaboratorilor noștri pe care le verificăm și încercăm să le îmbunătățim constant sunt amprenta rezultatului final.

OFERTE PERSONALIZATE AFERENTE VOLUMULUI

TRADUCERI AUTORIZATE
ÎN 37 DE LIMBI

SEDIU ULTRA-CENTRAL BUCUREȘTI

PROGRAM LUNI - DUMINICĂ
24/7

WhatsApp