Despre Noi – Servicii de traducere și interpretariat

Suntem pe piața dinamică de servicii de traducere și interpretariat din anul 2012, traducând în toate cele 37 de limbi de circulație internațională. Ceea ce ne caracterizează este sintetizat în mottoul nostru: MAXIM profesionalism, MINIM timp de execuție!

PESTE 7 ANI EXPERIENȚĂ

280+ TRADUCĂTORI AUTORIZAȚI

PROMPȚI ȘI ÎN WEEKEND

LIVRARE ORIUNDE ÎN LUME

Servicii de traducere si interpretariat

Ce înseamnă pentru noi MAXIM profesionalism? Tratăm cu seriozitate fiecare proiect pe care îl avem! Alegem, dintre cei peste 280 de traducători autorizați de Ministerul Justiției cu care colaborăm, persoana cu cea mai relevantă experiență și specializarea adaptată proiectului dumneavoastră. Oferim o persoană dedicată, un project manager care este responsabil pentru documentele dumneavoastră, este persoana dumneavoastră de contact pe toata durata derulării proiectului și este cel care urmărește respectarea instrucțiunilor dumneavoastră și se asigură că livrarea este la timp și la calitatea cerută de client. Pentru a păstra un standard ridicat de calitate, serviciile noastre includ întotdeauna o verificare suplimentară realizată de un proofreader. Revizia, editarea și verificarea reprezintă pași suplimentari pentru asigurarea calității unei traduceri. Traduceri 21 vă oferă serviciul suplimentar de verificare (proofreading) inclus în prețul traducerii, iar, separat, contra cost, asigurăm revizia de către un al doilea traducător independent.

OFERTE PERSONALIZATE AFERENTE VOLUMULUI

TRADUCERI AUTORIZATE
ÎN 37 DE LIMBI

SEDIU ULTRA-CENTRAL BUCUREȘTI

PROGRAM LUNI - DUMINICĂ
24/7

Ce înseamnă pentru noi MINIM timp de execuție? Suntem la dispoziția dumneavoastră la orice oră, în orice zi din săptămână, pentru că înțelegem urgența proiectelor dumneavoastră. Răspundem prompt pentru a demara proiectul dumneavoastră cât mai repede posibil. De asemenea, flexibilitatea pe care ne-o oferă colaborarea cu peste 280 de traducători la servicii de traducere și interpretariat ne ajută să nu avem timpi morți de căutare a omului potrivit sau de așteptare a răspunsurilor, astfel încât vă putem da cât de repede toate detaliile execuției proiectului. Tot la o execuție cu timp minim se încadrează și experiența noastră vastă care ne permite, cu rigurozitatea organizatorică pe care o avem, să ținem în control proiecte, mici sau complexe, de la cotație până la livrarea documentelor finale.

Un partener devenit prieten – Alina Pogan

Vrei o ofertă personalizată pentru nevoile tale?
WhatsApp