Birou de Traduceri București – traduceri autorizate București

Ne puteți găsi la sediul nostru de traduceri autorizate București de luni până vineri de la 9.00 la 17.00, iar în afara orelor, precum și în zilele de sâmbătă și duminică, suntem disponibili la telefon, e-mail și WhatsApp pentru preluarea comenzilor dumneavoastră. Ne dorim să găsiți în noi un partener de nădejde, astfel că suntem întotdeauna la dispoziția dumneavoastră cu serviciile noastre de traducere.

PESTE 7 ANI EXPERIENȚĂ

280+ TRADUCĂTORI AUTORIZAȚI

PROMPȚI ȘI ÎN WEEKEND

LIVRARE ORIUNDE ÎN LUME

Adaptat nevoilor dumneavoastră, sediul Birou de traduceri București este situat ultracentral, pe strada CA Rosetti 17, Clădirea REGUS, Mezanin, Biroul 009 (Zona Cinema Scala – Bd. Magheru). Suntem ușor de găsit din orice punct al orașului și mereu la dispoziția dumneavoastră ca birou de traduceri București, livrând documentele traduse oriunde în țară! Oferim un timp minim de execuție pentru proiectele dumneavoastră așa că ne asigurăm și că documentele dumneavoastră ajung la destinație cât mai rapid posibil, livrate prin partenerii noștri de curierat rapid, astfel încât activitatea dumneavoastră sau a afacerii dumneavoastră să nu aibă de suferit.

Traseu

Locația dumneavoastră: Folosește locația mea curentă

Pentru comenzile de traduceri autorizate București și din afara Bucureștiului, apelăm la serviciile de curierat rapid (Fan Courier, Cargus, DHL etc.), așa că așteptăm comenzile dumneavoastră de oriunde v-ați afla! Traduceri 21 oferă servicii de traduceri autorizate, tehnice, medicale, juridice, cu livrare prin curier pentru județe ca: Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea.

OFERTE PERSONALIZATE AFERENTE VOLUMULUI

TRADUCERI AUTORIZATE
ÎN 37 DE LIMBI

SEDIU ULTRA-CENTRAL BUCUREȘTI

PROGRAM LUNI - DUMINICĂ
24/7

Dincolo de granițele României, suntem la dispoziția dumneavoastră prin livrări oriunde în lume, apelând la firme internaționale de curierat, capabile să asigure o calitate ridicată a serviciilor. Căutăm mereu cea mai bună soluție, în timp ce dumneavoastră sunteți continuu informat de project managerul dumneavoastră în legătură cu costurile anexe și stadiul lucrării.

Birou de Traduceri Bucuresti – traduceri autorizate bucuresti

 

Sunt de acord ca datele transmise prin intermediul acestui formular de contact să fie folosite conform politicii de confidențialitate traduceri21.eu

?×